salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Thursday, 12 September 2013

NUR SYAFIQA AJEERA BINTI SAMSUDIN

hari ni nak cerita pasal si gadis ni,,name di beri nursyafiqah ajeera binti samsudin,,umo 18 tahum asal tengaroh johor baharu,,,mesti tertanya2 kan knpe post pasal dia ni,,,ni la gadis yang membuka hati aq untuk jatuh cinta lagi,,,dia ni kan sebenarnya manja sangat caring,bnyak lagin yang special pasal dia,,tapi sifat2 dia tu dia sembunyikan sebab dia telah dikecewakan oleh seorang insan yang sangat dia sayang,,,aq kenal dia pada mulanya hanya di wechat laman sosial,,mula  nye niat cuma nak berkawan shaja,,,tpi tetiba hati ni ley terbuka dgn cara dia,aku pernah berjanji kan dia untuk buang kan perasaan sayng dia kat exbf dia,,,alhamdllah dia hampir mlupakn nye,,namun aq x salah kan dia untuk kalaw dia x ley lupakan exbf dia dan aq x pernah pkse dia untuk lupakan exbf dia,,,aq faham situasi dian dan aq pernah mengalami,,,dikecewakan sebanyak 2 kali berturut2 perit sungguh rasa tu,,,sekarang dia dah boley terima aq dalam hidup dia aq bersyukur sngat,,,hahahaa but sometime aq terfikir jugak cam ne la dia ley buka hati aq,,,ni sume kejadiaan tuhan,,cinta tu adalah anugerah kan,,,hahahaa pada mula nye dia tak nak ad hbngan serius dgn aq sbb aq ni comel ,,,muka baby face,,,muka dia mmg nmpk kmtngan ,,tpi cinta x berdasar kn paras rupa,,, nak tengok tak pic dia,,, 

jeng,jeng,jeng ni dia ,,thank awak beri saya peluang,,,


------------------>

No comments:

Post a Comment

share

Share

Widgets