salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Friday, 6 September 2013

CEMBURU TANDANYA SAYANG

assalamualaikum,,hai semua,ari ni nk crte pasal cemburu,,cemburu ni bukan perempuan je rasa kan,,lelaki pon cemburu juga..bagi aq kalaw aq cemburu aq pendam je aq xnak la mengongkong life dia tak bagi dia kawan dengan orang lain,,straight to the point kan orang yang aq sayang ni dia ad kawan dengn sekumpulan lelaki yang mereka gelar kan geng mereka "BROTHER'S" dorang aq tgok rapat la jugak but baru je kenal dorang mesra..law hujung minggu kalaw xde pape dorang mesti overnight ramai2 termasuk la dengan orang yang aq sayng ni,,dengan cara dorang ni wat kan aq cemburu,,but xkan la aq nak larang orang yg aq sayang tu xyah kawan dengn dorang sume kan,,aq ni sape je la pada dia tok aq wat sume tu,,aq bgi dia kebebasan tok berkawan dengan sesiapa tpi dia mesti la tahu tahap nye,,,kadang2 aq terfikir la jugak kalaw la aq pon ad kawan yg rapat selalu jumpe lepak same2 ape agak nye perasaan dia kan,,ntah la kadang2 aq ni x fikirkan perasaan aq pon aq wat sume tok dia,untuk melihat dia happy..bab aq dah janji untuk wat dia lupa akan pasal exbf dia tu,,,sampai sini je la aq nak cite,,ha t aq bg tengok pic siapakah gerangan perempuan tu,
k tataaa


No comments:

Post a Comment

share

Share

Widgets