salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Monday, 29 July 2013

S.A.H.A.B.A.T

assalamualaikum,,
dear sahabat,,kau la yang support hidup aq slme ni serius ko mla yg mmbri sinar pada diri aq,,ko mmbuat kan aq smpurna ttpi knpe kau nak jauh kan diri drpda aq,,
perlu ke kau lakukan sedemikian,,??
di manakah janji kau kepada aq untuk sentiasa ad di samping antara kite,,
aku sayng kan sahabat aq,,,tolong la jangan jauh kan diri kau drpd aq,.
wlaupun kau dah aq dah berpunyer but sahabat untuk selama-lamanye,,,
kalau kau bace post aq ni kau renung2 kan la,,,
sayang kau sahabat,,,


                                                       

Friday, 12 July 2013

3 perkara,,

assalamualaikum semua,,
hai ari ni nak bgtaw pasal 3 perkara pentg,,
yang pertama mulai 17-6-2013 aq dah bergelar mahasiswa di politeknik port dickson,,
aq di tawarkan kejuruteraan mekanikal automotif,,
jauh tu drpda subjek yg aq amek mase sekolah dulu
tpi aq akn cuba wat yg terbaik,,

yang kedua..aq nk gtaw tntng akak angkat aq di poli tu,,
name dia nur shahirah fateha umo di 2o-an,,,
dia sem 5 at poli 2 dia aliran kjuruteraan awam,,
aq mula rapt dgn dia mse minggu suai kenal (MSK)
dia ni obses at aq but aq suka dia sebab dia caring pasal aq,,
suara dia mcm ella but dia ni manja sgt,,,
tpi syg sem depan aq dah xpt jmpe dia ag sbb dia practikal then trus graduat,,,,

yang ketiga,,
aku berkenalan dgn someone at poli tu nme dia nur syafiqa ajeera binti samsuden,,
nape aq crta tntg dia mesti pelik kan,,
tujuuan crta tntng dia sbb dia telah mmbuka pntu hati aq,,
dia dah buat aq jtuh hati kat dia,,
aq dah lamar dia mnjdi tman aq,,but i still wait the answer,,
dia masih ragu2 sbb dia bru je di kecewakan,,
but aq xkn mudah ptus asa,,
aq akan kejar dia sampai dapat,,
aq btul2 tertari dgn dia,,
andai aq di beri peluang aq akan mnjge dia dgn sbaik mgkin,,
aq harap aq dapt mmlki dia,,
tu je lah yg aq nk crite,,

share

Share

Widgets