salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Tuesday, 24 September 2013

SELASA 24/9/2013

awak saye nak awak taw walaupun dia care pasal saye,,saye just nak kan perhatian daripada awak,,saye nk awak jadi sbhgian drpda hdup saye,,sye nk awak jadi kawan,buah hati,kawan baik,mak, senang cakap saye nak awk jadi segala-gala nye untuk saye,,saye taw awak bnyak kali sakit hati dgn cara dia,,, saye nak awak yg bahagiakan saye dan saye membahagiakan awak sayang,,saye dah lame aggp awak sangat special dalam hidup  saye,,dan saye mula serius dengan hubungan ni sejak saye luahkan perasaan saye pada awak,,,satu lagi walaupun kite belom declair lagi hubungan ni dengan rasmi nya tpi bg sya awak milik saye dan saye milik awak,,
saye hnya perlukan awak dalam hati saya tak kan tertulis nama org lain selagi awk milik sya,,
saye minta awak jgan tinggal kan sye,,u are very important in my life,,,u are my soul,,
i love you very strong nursyafiqa ajeera binti samsudin....

Thursday, 12 September 2013

NUR SYAFIQA AJEERA BINTI SAMSUDIN

hari ni nak cerita pasal si gadis ni,,name di beri nursyafiqah ajeera binti samsudin,,umo 18 tahum asal tengaroh johor baharu,,,mesti tertanya2 kan knpe post pasal dia ni,,,ni la gadis yang membuka hati aq untuk jatuh cinta lagi,,,dia ni kan sebenarnya manja sangat caring,bnyak lagin yang special pasal dia,,tapi sifat2 dia tu dia sembunyikan sebab dia telah dikecewakan oleh seorang insan yang sangat dia sayang,,,aq kenal dia pada mulanya hanya di wechat laman sosial,,mula  nye niat cuma nak berkawan shaja,,,tpi tetiba hati ni ley terbuka dgn cara dia,aku pernah berjanji kan dia untuk buang kan perasaan sayng dia kat exbf dia,,,alhamdllah dia hampir mlupakn nye,,namun aq x salah kan dia untuk kalaw dia x ley lupakan exbf dia dan aq x pernah pkse dia untuk lupakan exbf dia,,,aq faham situasi dian dan aq pernah mengalami,,,dikecewakan sebanyak 2 kali berturut2 perit sungguh rasa tu,,,sekarang dia dah boley terima aq dalam hidup dia aq bersyukur sngat,,,hahahaa but sometime aq terfikir jugak cam ne la dia ley buka hati aq,,,ni sume kejadiaan tuhan,,cinta tu adalah anugerah kan,,,hahahaa pada mula nye dia tak nak ad hbngan serius dgn aq sbb aq ni comel ,,,muka baby face,,,muka dia mmg nmpk kmtngan ,,tpi cinta x berdasar kn paras rupa,,, nak tengok tak pic dia,,, 

jeng,jeng,jeng ni dia ,,thank awak beri saya peluang,,,


------------------>

12 / 09 / 2013 KHAMIS

hai readers,,nak story about my BFF,,happy tgok dia dah bahagia dgn FR,,hahaa mgkin pas ni aq dah xde lagi dalam kamus hidup dia,,it's sokay demi kebahagiaan dia kan,,bok harap ko bahagia dengan dia k,,dia ad ciri2 yg ko nk,dia caring,loving,care psal ko,dia ley ad sllu di samping ko,,ko nak lelaki yang cam ni kan ad dalam hidup ko,,,allah makbulkan so ko jge dia leklok,,,nnti balik t aq jmpe ko ea,,but tu mgkin kali terakhir aku jumpa kau,, aq nak tengok wajah kegembiraan ko,,law pasni ko dah x contact aq,aq paham ko kne lebih kan dia drpd sgla-galanye termasuk aq,,,mungkin lepas ni titlle BFF hnya dia atas angin je,,,

Friday, 6 September 2013

CEMBURU TANDANYA SAYANG

assalamualaikum,,hai semua,ari ni nk crte pasal cemburu,,cemburu ni bukan perempuan je rasa kan,,lelaki pon cemburu juga..bagi aq kalaw aq cemburu aq pendam je aq xnak la mengongkong life dia tak bagi dia kawan dengan orang lain,,straight to the point kan orang yang aq sayang ni dia ad kawan dengn sekumpulan lelaki yang mereka gelar kan geng mereka "BROTHER'S" dorang aq tgok rapat la jugak but baru je kenal dorang mesra..law hujung minggu kalaw xde pape dorang mesti overnight ramai2 termasuk la dengan orang yang aq sayng ni,,dengan cara dorang ni wat kan aq cemburu,,but xkan la aq nak larang orang yg aq sayang tu xyah kawan dengn dorang sume kan,,aq ni sape je la pada dia tok aq wat sume tu,,aq bgi dia kebebasan tok berkawan dengan sesiapa tpi dia mesti la tahu tahap nye,,,kadang2 aq terfikir la jugak kalaw la aq pon ad kawan yg rapat selalu jumpe lepak same2 ape agak nye perasaan dia kan,,ntah la kadang2 aq ni x fikirkan perasaan aq pon aq wat sume tok dia,untuk melihat dia happy..bab aq dah janji untuk wat dia lupa akan pasal exbf dia tu,,,sampai sini je la aq nak cite,,ha t aq bg tengok pic siapakah gerangan perempuan tu,
k tataaa


Thursday, 5 September 2013

Got a Sick

 assalamualaikum hai semua,,ari ni nak cite pasal sekeliling aq,,kebelakangan ni byak khabar tak baik aq dapt,,kawan poli aq yg aq pnah men futsal dgn dia dulu telah mninggal dunia akibat kne panah petir kes ni sama macam kes arwah sepupu aq yg kena petir di saat umo dia bru sahaj 13 tahun,,
kemudian selang beberapa hari datuk kepada roommate aq jugak meninggal dunia,,,ramai sngat yg dah pergi mghadap allah S.W.T,,dengan keadaan aq yg sedang tak beberapa sihat ni pula aq terasa seperti selepas ni giliran aq pula,,ajal tu tak kan cepat walaupn ssaat dan tak kan lambat wlaupun sesaat..ni jela aq nak share ari ni,,

share

Share

Widgets