salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Thursday, 12 September 2013

12 / 09 / 2013 KHAMIS

hai readers,,nak story about my BFF,,happy tgok dia dah bahagia dgn FR,,hahaa mgkin pas ni aq dah xde lagi dalam kamus hidup dia,,it's sokay demi kebahagiaan dia kan,,bok harap ko bahagia dengan dia k,,dia ad ciri2 yg ko nk,dia caring,loving,care psal ko,dia ley ad sllu di samping ko,,ko nak lelaki yang cam ni kan ad dalam hidup ko,,,allah makbulkan so ko jge dia leklok,,,nnti balik t aq jmpe ko ea,,but tu mgkin kali terakhir aku jumpa kau,, aq nak tengok wajah kegembiraan ko,,law pasni ko dah x contact aq,aq paham ko kne lebih kan dia drpd sgla-galanye termasuk aq,,,mungkin lepas ni titlle BFF hnya dia atas angin je,,,

No comments:

Post a Comment

share

Share

Widgets