salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Saturday, 24 August 2013

SADNESS

assalamualaikum,,
ok nak cakap,thank 4 evrythig all u do 4 me,,kau mmg sahabat yang baik,,mgkin dgn cara ni aq dapat tlog kau lagi,,tugas aq smpai sini je tok happy kan kau,,ad org yg lagi berhak tok mggmbrakan kau sahabat,,
lagi satu kalaw aq xde dalam hidup kau lepas ni kau still bley happy kn,,khdpan kau pasti akan lebih lengkap tanpa ada nya aq,,ye mmg perit tok aq hdpi ni sume but it for your life i must do that,,so pas ni kau x perlu lah fikir tentang aq lagi,,aq lelaki aq msty lawan bende ni semua,,aq akan cuba tok x susah kan kau lagi,
lepas ni pahit manis kehidupan aq biar aq je yg telan ,,,i want look u happy,,
that alls for today,,
sorry for everything,,

Wednesday, 21 August 2013

assalamualaikum,,,

hai semua,,hermmm nak share smthg ni but ssh btol nk dluahkan,,,
nak di luah mati emak di telan mati bapak,,,orang yg sllu ad dgn aq time aq susah n senang skrg pon dah jauh kan diri drpda but aq redha je mgkin ni jalan hidup aq n ni jugak kptsan dia,,aq just mmpu berdoa agar hati aq ni terus kuat tok trus kan khdpan aq,,,act aq dah down gile skrg but aq xley nk buat ap dah aq dh x kuat lgsg aq hnye bley ukirkn syman palsu je,,,aq nk ad org yg ley hrgai aq n ley support aq tpi mgkin tu akan jdi angan2 je kan,,,ntah la aq pon x taw,,,bsar btol dgaan aq ni,,xpe la aq kne blaja hidup tnpa ad org yg cm tu,,,okay la smpai sni je nk share lega skit dpt luah at blog ni,,,





ARROW-BAHAGIANKAN AKU DENGAN NYA,,,


aku.... metri kan cintaku
hanyalah untuk mu
azimat dimasa depan
aku.. kan melindunggi mu
dari hujan panas dan gelora 

(KORUS).

cinta ini duka hanya sekali sahaja
dan aku berjanji tak akan menggulanginya
setelah kau pertahan bisa racun kau telan 
untuk terus hidup bahagia dgn ku
kau bersama....
dikala susah senang
dan mengapa harus ku biar resah gelisah
membinasa

oh tuhan dia insan
kurniaan dari mu 
salju dihati dan jiwa bila ku melihat dia
semikan rindu dgn kasih sayang 
kukerlip menjadi ratu penawar mu
pada mu tuhan aku berdoa...
( bahagiakan....)
bahagiakan ku dgnnya...

share

Share

Widgets