salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Friday, 23 September 2011

cauple bab jealous tengok orang lain bercauple??

hai ad 1 prkre yg brmain dlm pmkrn sye,,,ermmm pnh x korg tgok kwn2 korg ni cauple bab jealous tgok org len cauple n dia x mnyygi n mghrgai cauple dia 2,,,??ni yg wt sye mushkil,,,ad gak org cm ni kan,,ermm law jealous tgok org cauple 2 x yh la brpura2 nk brcauple,,,ni org cauple ko cauple gak tpi ko x myygi n mghrgai cauple ko 2,,,cian at pomwn 2,,,ermm ni just luahan hati sye je,,,xde kaitan dgn yg hdup atau pun tlah mnggl dunia krne yg bruk dtg dari sye n yg baik dtg dari allah,,,

kursus 1 murid 1 sukan

haii,,,sye ari ni bru blik dri port dickson permaisuri hotel,,mmg best la progrm ni,,,mcm2 sye dpt,,,antre nye yg sye dpt ialh modify game,,,mmg trbaik la,,,slain 2 aq dpt tgok gak artis wt prgmbran,,,ag 1 kjdian sjrh dlm hdop sye,,,first time ad org nk wat jdi adk agkt,,,hahahahaa xley blah yg nk wat sye adk agkt 2 llki,,,hehehee,,ape pon xley ar,,aktvti kteorg yg best rsenye time mndi kolam a htel 2 mmg kteorg je yg ad dlm klm 2 xde org len ksian org len heheeee,,,,,ermmm ni je la nk cte k bubbyeee

Saturday, 3 September 2011

PIc PErTamA Aq bERSamA FamiLY aQ,,,

  hai korang,,,ni la pic pertame aq bersame sluruh ahli kluarga aq,,,,sllunye ayah aq mmg xnk amek gmba,,,btwy mse pagi rye hati dia terbka nk ambil gmba brsme kite org smue,,,,mmg rse cm plik ar,,,tpi ni la kngn aq brsme fmly aq,,,aq akn smpn pic ni slmenye,,,,nk knl x,,,dari kiri abang aq,mak aq,ayah aq,akak aq,,,kat bawh dari kiri aq n adik aq,,,,k bubyee

share

Share

Widgets