salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Saturday, 24 August 2013

SADNESS

assalamualaikum,,
ok nak cakap,thank 4 evrythig all u do 4 me,,kau mmg sahabat yang baik,,mgkin dgn cara ni aq dapat tlog kau lagi,,tugas aq smpai sini je tok happy kan kau,,ad org yg lagi berhak tok mggmbrakan kau sahabat,,
lagi satu kalaw aq xde dalam hidup kau lepas ni kau still bley happy kn,,khdpan kau pasti akan lebih lengkap tanpa ada nya aq,,ye mmg perit tok aq hdpi ni sume but it for your life i must do that,,so pas ni kau x perlu lah fikir tentang aq lagi,,aq lelaki aq msty lawan bende ni semua,,aq akan cuba tok x susah kan kau lagi,
lepas ni pahit manis kehidupan aq biar aq je yg telan ,,,i want look u happy,,
that alls for today,,
sorry for everything,,

No comments:

Post a Comment

share

Share

Widgets