salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Wednesday, 21 August 2013

assalamualaikum,,,

hai semua,,hermmm nak share smthg ni but ssh btol nk dluahkan,,,
nak di luah mati emak di telan mati bapak,,,orang yg sllu ad dgn aq time aq susah n senang skrg pon dah jauh kan diri drpda but aq redha je mgkin ni jalan hidup aq n ni jugak kptsan dia,,aq just mmpu berdoa agar hati aq ni terus kuat tok trus kan khdpan aq,,,act aq dah down gile skrg but aq xley nk buat ap dah aq dh x kuat lgsg aq hnye bley ukirkn syman palsu je,,,aq nk ad org yg ley hrgai aq n ley support aq tpi mgkin tu akan jdi angan2 je kan,,,ntah la aq pon x taw,,,bsar btol dgaan aq ni,,xpe la aq kne blaja hidup tnpa ad org yg cm tu,,,okay la smpai sni je nk share lega skit dpt luah at blog ni,,,

No comments:

Post a Comment

share

Share

Widgets