salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Sunday, 2 October 2011

FiNaL eXaM iS cOmInG

hai sume,,,lme x update xde story la ye sory hheheeee,,,after dak PMR abs exam je sye plak akn mnddki FINAL EXAM,,,,haiiyyyooo kne study la pas ni,,,taun dpn dah SPM peperangan terbesar 2,,,pas2 merdekaaaa!!!tggl staun je di alm sekolh,,,jauh lak myimpg dri tajuk hehehheee,,,,,
kmbli pd tjuk,,,kne wt revision sbjk2 yg dh bljr byk 2,,,hope dpt score la AMIN,,,korg jgn lupe doa kn sye k,,,hope dpt wt yg trbaik dri sblom ni,,,,k la ni je nk strory k,,,caw dlu,,,tata

2 comments:

  1. studying studying studying studying studying studying studying studying sebab ada 8 subjects . wakakakkaka
    paham tak ape yang aku taip ni, sorie aku ni mcam tenuk sikit. fuck off.

    ReplyDelete

share

Share

Widgets