salji

kisah hidup ku

kisah hidup ku

Friday, 23 September 2011

cauple bab jealous tengok orang lain bercauple??

hai ad 1 prkre yg brmain dlm pmkrn sye,,,ermmm pnh x korg tgok kwn2 korg ni cauple bab jealous tgok org len cauple n dia x mnyygi n mghrgai cauple dia 2,,,??ni yg wt sye mushkil,,,ad gak org cm ni kan,,ermm law jealous tgok org cauple 2 x yh la brpura2 nk brcauple,,,ni org cauple ko cauple gak tpi ko x myygi n mghrgai cauple ko 2,,,cian at pomwn 2,,,ermm ni just luahan hati sye je,,,xde kaitan dgn yg hdup atau pun tlah mnggl dunia krne yg bruk dtg dari sye n yg baik dtg dari allah,,,

4 comments:

share

Share

Widgets